Setmana de la Salut 2021

La salut integral és un dels principals àmbits d’actuació del pla comunitari i la Setmana de la Salut visibilitza i impulsa aquest gran repte des del 2017. Enguany celebrem la 4a edició amb una programació online adaptada a la situació actual.

Celebrem la Setmana de la Salut entorn els dies mundials de l’activitat física i la salut amb una programació d’activitats i tallers gratuïts impulsats i organitzats per recursos i entitats del barri, que pretenen incidir en el benestar física, mental i social de les veïnes i veïns. 

Durant la Setmana de la Salut es commemoren mundialment dos dies molt importants. El dia 6 d’abril és el dia mundial de l’activitat física, que neix per iniciativa de l’OMS i de l’ONU per commemorar un dia on promoure el moviment físic per aconseguir salut i benestar, alhora que es fa un reconeixement a l’esport com entorn de tolerància que promou el respecte i la convivència.

El dia 7 d’abril és el dia mundial de la salut, fixat per l’OMS l’any 1947 es vol visibilitzar la importància de la salut integral, que més enllà de l’absència de malalties, persegueix la promoció del benestar física, mental i social de les persones.

Més informació i inscripcions a marianaotecor.cat/salut