Coneixeu a l’Equip Comunitari de Marianao Té Cor

Alguna vegada us heu preguntat qui us envia tants correus per setmana des de hola@marianao.net? Sabeu qui està darrera de les publicacions setmanals a les xarxes socials? Qui organitza les assemblees i comissions, acompanyades d’actes, informes, avaluacions…? 

Som l’Ignasi, la Judit i la Carmen, les persones que tenim la gran sort d’acompanyar el procés comunitari i viure’l bategant cada dia per fer del nostre barri un lloc millor per viure i conviure.

La nostra feina consisteix en posar les coses fàcils perquè el treball comunitari prosperi, avanci i s’engrandeixi. Per això apostem pel treball en xarxa i la col·laboració entre els recursos, serveis i persones de Marianao. Sempre amb l’objectiu de poder generar propostes que millorin la vida de les veïnes i veïns del barri.

Intentem tenir els nostres sentits atents i alerta sempre, per poder escoltar, veure i sentir tot el que passa al barri i convertir totes les oportunitats que se’ns ofereixen en accions comunitàries.

La nostra feina no seria possible sense vosaltres, les entitats, recursos i persones que esteu al darrera i que doneu sentit al pla comunitari.