Cafè Conversa

Parlar i dialogar ens ajuda a compartir idees, conèixer millor altres persones, trencar prejudicis i respectar la diversitat d’opinions.

Marianao Cafè Conversa ha facilitat un espai de trobada, diàleg i sensibilització obert a qualsevol persona que volgués participar en algun dels debats que s’han programat sobre temàtiques diverses.

Aquesta iniciativa, que va néixer com una activitat puntual en el marc del Dia Internacional de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament que celebren tots els territoris ICI, va tenir tan bona acollida que s’ha convertit en una programació de debats estable durant tot l’any.

Cada activitat ha estat coordinada per una de les entitats de la comissió o s’ha convidat una persona especialista per abordar les temàtiques d’interès i compartir l’organització. Alguns dels temes que s’han tractat han estat la diversitat afectivo sexual, la discapacitat física i intel·lectual, la salut mental, la convivència intercultural o la discapacitat visual, entre altres.