Torna l’Estiu a Marianao!

Un any més, arriba l’Estiu Familiar a Marianao, amb una àmplia programació per a tota la família. Durant el mes de juliol, podreu gaudir de diverses activitats gratuïtes en horaris de tarda al pati de l’Escola Vicente Ferrer.

Divendres 9 de juliol de 18 a 19 h

Massatge per a persones que cuiden: taller per a parelles o dues persones d’una mateixa família, per aprendre a fer-se un massatge relaxant l’un a l’altre, per ensenyar a cuidar-se  els uns als altres a casa de forma fàcil, pràctica i divertida. 

  • Màxim 2 persones per inscripció. Cada família/parella ha de portar: estoreta i tovallola.

Dilluns 12 de juliol de 18 a 20 h

Sabons naturals en família:taller de fabricació de sabons naturals amb diferents fragàncies, en família. 

  • Adreçat a famílies i a tots els públics. Podrà assistir 1  persona adulta + 1  infant major de 6 anys; o 1 persona adulta sola. 

Dimarts  13 de juliol de 17.30 a 19 h

Taller de cura i gestió emocional (Grup 1): en aquest taller, a través de diferents metodologies d’expressió artística, treballarem l’autoconeixement, la consciència i la regulació emocional dels petits i els grans de la casa. Fent créixer l’educació emocional en família!

  • Adreçat a famílies amb infants. Podrà assistir 1 unitat familiar/nucli de convivència (qualsevol nombre de persones). 

Divendres 16 de juliol de 18 a 19 h

Massatge per a nadons: els massatges als nadons aporten un estat de relaxació i calma, fomenten la resistència de l’organisme, afavoreixen un son tranquil i una millora del desenvolupament psíquic. Es mostrarà com iniciar el  massatge, els moviments a les diferents parts del cos i els seus beneficis, sentint la importància de la  comunicació a través del tacte. 

  • Adreçat a famílies amb infants fins a 1 any. Podrà assistir 1  persona adulta + 1  infant.  Cada família ha de portar: estoreta, tovallola i oli de nadons.

Dilluns 19 de juliol de 17.30 a 20.30 h

Tastet de jocs de taula:les persones que participin trobaran una gran varietat de jocs de taula moderns i no tradicionals per tal de provar-los i poder jugar en família o amb amistats. Seran jocs per totes les edats, gustos i nivells de dificultat. 

  • Adreçat a famílies i a tots els públics. Podrà assistir 1 unitat familiar/nucli de convivència (qualsevol nombre de persones) amb infants majors de 6 anys; o 1 persona adulta sola. 

Dimarts  20  de juliol de 17.30 a 19 h

Taller de cura i gestió emocional (Grup 2):en aquest taller, a través de diferents metodologies d’expressió artística, treballarem l’autoconeixement, la consciència i la regulació emocional dels petits i els grans de la casa. Fent créixer l’educació emocional en família!

  • Adreçat a famílies amb infants. Podrà assistir 1 unitat familiar/nucli de convivència (qualsevol nombre de persones). 

Dimecres  21 de juliol de 17 a 18.30 h

Ioga en família:el Ioga en família ens ensenya a compartir, a reforçar els lligams i el sentit de la unió. També millora l’estabilitat, la seguretat, la confiança i la felicitat. Ens proporciona forma física, salut, energia, equilibri, pau i relaxació per a tota la família. Gaudirem d’una sessió de Ioga divertida, amb una proposta creativa i original pels petits i una proposta corporal, respiratòria i meditativa pels grans

  • Adreçat a families amb infants d’1 a 7 anys. 

Totes les activitats són amb inscripció prèvia i complint amb les mesures sanitàries vigents.