Acabem el 2015 i iniciem 2016 amb molta il·lusió

El 2015 ha estat tot un any molt important per al projecte Marianao TéCor. Durant aquest any vam finalitzar la Monografia Comunitària que vam presentar al 2n Acte Comunitari juntament amb el Prediagnòstic Comunitari. Tota aquesta feina de diagnòstic ens ha servit per encarar i començar la següent fase del procés, la programació comunitària, on durant els últims mesos de l’any s’han consolidat els Grups d’Acció Comunitària (GAC’s) on la majoria de recursos tècnics, l’administració i les entitats del barri estan representades i treballen conjuntament per aportar propostes que donin respostes als reptes identificats a Marianao i permetin així millorar la qualitat de vida de tots i totes.

Aquest nou any l’iniciem amb molta il·lusió i ganes de continuar treballant per millorar mica en mica el nostre barri entre tots i totes!
Així els GAC’s continuaran treballant i concretant les propostes, ens retrobarem al 3er Acte Comunitari l’11 de Març de 2016, iniciarem nous projectes amb l’objectiu de garantir l’èxit escolar dels infants, mitjançant la lectura i el treball amb les famílies, organitzarem unes jornades interculturals obertes a tothom i moltes coses més que us anirem informant!

Gràcies a totes les persones que durant el 2015 us heu implicat en el procés, i que feu possible que Marianao éCor creixi i que seguim caminant junts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *