MARIANAO PROPOSA MILLORES PEL BARRI

Més de 60 persones en representació d’entitats del barri, recursos, institucions i administració local van participar el passat mes de maig a la primera trobada dels Grups d’Acció Comunitària (GAC) en el marc del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural – MarianaoTéCor.

Els GAC’s es defineixen com a espais estables de reflexió i predisseny de propostes d’acció que tenen la missió de donar resposta als 12 reptes plantejats al prediagnòstic del projecte que es va presentar públicament al segon acte comunitari el passat 13 de març.

Actualment estan constituïts tres GAC’s, sota els àmbits de Comunitat Educadora, Comunitat i Convivència i Comunitat Saludable, que es van reunir per primer cop el passat 27 i 28 de maig i 5 de juny respectivament. Aquests grups multidisciplinars pretenen donar respostes reals i que parteixen de la pròpia comunitat per afrontar els reptes de la mateixa.

Una alta participació i compromís van caracteritzar les tres trobades, on recursos, institucions, associacions, entitats… van poder compartir una jornada amb un mateix objectiu comú: millorar el nostre barri de Marianao.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *