Enllaça’t a Marianao: una jornada per la convivència

Una de les altres accions promogudes pel projecte Marianao Té Cor ha sigut la primera jornada per la convivència i la cohesió social ‘Enllaçat a Marianao’, amb la intenció d’apropar als veïns i veïnes del barri el procés comunitari, i connectar amb els col·lectius prioritaris (infància, adolescència, joventut i famílies).

La cursa jove es va celebrar el passat 21 de març, amb la participació de 300 joves i  un lema conjunt: ‘Corre per la Convivència!’ Els 5 km de recorregut es realitzaven per tota la ciutat, amb l’inici i final a la plaça Mercè Rodoreda.

La gimcana infantil es va celebrar el divendres 24 d’abril també a la plaça Mercè Rodoreda. Per les diferents activitats organitzades van passar més de 400 infants amb les seves famílies, que van poder gaudir d’una jornada festiva i lúdica alhora que ens deixaven un desig per al seu barri, Marianao.

Per fer possible totes aquestes activitats es va comptar amb diverses entitats del barri i molts joves voluntaris que van organitzar i col·laborar voluntàriament durant tota l’activitat:  Programa d’oci alternatiu VPK, Semilla de Trigo, Plataforma TDAH, Associació Frikigames, Associació Tots Som Santboians, Col·lectiu juvenil Alternativa, Col·lectiu juvenil Espavila’t, Col·lectiu juvenil Activa’t, Associació juvenil Malabandboi i el Club d’Atletisme de Sant Boi.

Volem agraïr-vos a tots i totes la vostra implicació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *