L’Estiu a Marianao!!

Després d’un intens mes de juliol ple d’activitats en el marc de l’Escola Oberta d’Estiu, l’equip del projecte Marianao TéCor us desitja unes bones vacances a tots i a totes!!!

Aquest divendres 31 de juliol tancarem les portesde l’Espai Mercè Rodoreda fins al proper dia 1 de Setmebre, que tornarem amb les piles ben carregades per seguir somniant i treballant per un barri millor!!

Aprofitem també per fer un breu balanç de com ha anat aquest juliol. L’Escola Oberta d’Estiu ha estat tot un èxit de participació en totes les activitats que s’han realitzat.

foto joves

Els adolescents i joves han gaudit d’uns dies plens d’activitats, jocs, diversió i oci. Tant els adolescents que han pogut participar al grup de joves del casal d’estiu municipal realitzat a l’Escola Marianao, com els joves de més de 16 anys que han pogut gaudir de la 9a edició del Curs de Dinamitzadors, i d’unes tardes de juliol al Lokal 9 molt entretingudes i divertides. A més de les sortides que han realitzat a escalar i a la Illa Fantasia!

Les famílies del barri, per una altre banda, han pogut gaudir de diversos tallers i xerrades organitzades pel Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies de la Fundació Marianao de diferents temàtiques. També vam poder gaudir d’una xerrada sobre autoritat i límits per part del prestigiós pediatre Carlos González que va ser una jornada molt interessant i profitosa per nombrosos pares i mares.

Conferència Carlos González

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *