Reactivem el Batec Comunitari

Les trobades de Marianao 3.0 van generar un nou espai de treball conjunt telemàtic al llarg del 2020 entre els recursos implicats al pla comunitari. Es van portar a terme dues sessions organitzades amb molta il·lusió de les quals van sorgir propostes molt significatives. Es va apostar per una metodologia de treball dinàmica que possibilités la màxima interacció dels participants que estaven darrere de la pantalla i que permetés recollir i analitzar les seves aportacions.

Abans de començar amb les trobades, des de Marianao Té Cor es va fer un diagnòstic titulat  “Marianao com estàs?” amb la intenció de veure quina era la situació dels agents, dels recursos i de la ciutadania al llarg dels primers mesos després de l’inici de la pandèmia. 

Arrel de l’anàlisi d’aquest qüestionari es va crear la primera sessió de treball conjunt, un espai participatiu del qual van sorgir deu reptes comunitaris consensuats conjuntament com a prioritaris. 

A partir d’aquí, es va fer un recull que es va treballar en la segona sessió. En aquesta, es va reflexionar sobre possibles propostes d’acció a curt termini.

Seguidament, us adjuntem amb més detall la reflexió extreta del conjunt del treball aconseguit entre tots i totes: