Cuina saludable i comunitària

Conèixer els productes de temporada, la cuina d’aprofitament, com endreçar la nevera o com congelar correctament són alguns dels tallers i activitats que ha inclòs el programa de l’Escola de Cuina Saludable, una iniciativa liderada per entitats del barri Marianao, el comerç local i l’Ajuntament. Amb aquesta programació de tallers oberts i gratuïts, l’Escola de Cuina Saludable ha incidit en la millora de l’alimentació, la prevenció de malalties i la promoció d’hàbits saludables i de sostenibilitat al barri.

El projecte s’ha adaptat a la situació actual amb molt d’èxit i continua actiu comptant amb professionals del món de la nutrició que impulsen els diversos tallers sense perdre l’essència comunitària.

S’han impulsat dues iniciatives, per una banda, persones del barri i de les entitats han participat en directe a través de l’instagram fent les receptes saludables amb la nostra nutricionista Irene Calzón. I per una altre banda, comptem amb algunes videoreceptes fetes per la nostra nutricionista i cuinera Cristina Viader.

Gràcies Aïda, Sara, Txelo, Iván, Irene, Cristina, Carmen i Alba per obrir les cuines de casa vostra i cuinar amb nosaltres.