Programa de Formació a Famílies a Marianao

Com vivim el canvi escola-institut? Aquest és el tema central de la proposta del Programa de Formació a Famílies que es va iniciar el passat mes d’octubre a Marianao.

Constarà de tres sessions on poder compartir dubtes, preocupacions i interessos sobre la transició dels vostres fills i filles de l’escola a l’institut amb l’objectiu d’ajudar-los a millorar el seu èxit educatiu.

Les famílies són una peça clau en el procés educatiu dels seus fills i filles. La proposta neix per facilitar eines i orientació a les famílies dels infants que estan a punt de passar a l’ESO o acaben de començar-la.

És molt important el paper de la família en aquest canvi de l’escola a l’institut i per això s’han plantejat sessions per treballar-lo de manera dinàmica i on els pares i mares podran compartir els seus neguits i preocupacions.

La proposta és una idea de les escoles Marianao, Vicente Ferrer i Benviure, que, juntament amb l’Institut Marianao, impulsen el projecte. Equip directiu i professorat han programat les sessions i les impartiran de manera conjunta, per poder donar una visió global del pas de la primària a la secundària.

Es realitzen a l’Institut Marianao (passeig de les Mimoses, 18 https://goo.gl/Zsjtqg) de 15.15 h a 16.15 h els dies 20 d’octubre, 22 de novembre i 15 de desembre.

Us podeu inscriure a qualsevol dels centres escolars.

Trobareu tota la informació al cartell:


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *