L’Enrenou, l’alternativa d’oci per a majors de 35 anys

L’Enrenou va néixer, emmarcat dins del procés comunitari Marianao TéCor, l’any 2017 com una iniciativa per oferir espais d’oci saludable a persones de més de 35 anys.

El procés comunitari Marianao TéCor segueix impulsant al barri de Marianao noves iniciatives per tal de donar resposta a les necessitats que es detecten. En aquest context, neix el projecte Enrenou creant una programació comunitària d’oci saludable per a adults cogestionada amb la mateixa ciutadania. Aquesta iniciativa incideixi de forma positiva en el benestar integral de les persones, tant sigui per la tipologia de les activitats (promoció d’hàbits saludables) com per les relacions de suport i vincles que puguin generar-se.

Un cop realitzada la primera fase, en la qual es va poder conèixer els interessos de la població major de 35 anys, es van organitzar tot un seguit d’activitats diverses que van donar lloc a un grup de persones que participaven activament d’aquestes.

A finals de 2018 aquest grup de gent va donar per culminat el seu procés a l’Enrenou organitzant-se i autogestionant-se com a grup. Alguns dels usuaris participen activament d’altres projectes i propostes de les diferents entitats del barri. Fins i tot, han proposat activitats, com per exemple el taller per ensenyar a confeccionar uns guants de ganxet amb llana al Casal de Barri Marianao.

Cada mes hi ha una programació d’activitats diferents, que inclouen esdeveniments del barri, amb la intenció de donar visibilitat i promocionar també les accions organitzades per diferents entitats.

L’Enrenou és obert a tothom que hi vulgui participar, només cal posar-se en contacte: