Ja és aquí el nou butlletí de Marianao Té Cor!


Ja es aquí el nou canal comunicatiu per mantenir-te al dia de les novetats del barri. Un espai que esdevé una eina on mantenir-nos al dia de les novetats que van sorgint des del procés, però també amb ganes què el sentiu un espai comunitari on tothom pugui formar-hi part.


Marianao Té Cor és el batec que ho fa possible: una iniciativa comunitària que reuneix persones i institucions per treballar conjuntament en la construcció d’un barri més inclusiu i cohesionat.


La seva missió és generar una xarxa de relacions que afavoreixi la creació de respostes conjuntes a problemàtiques col·lectives detectades al barri i que fomenti la cohesió, la convivència i la participació en la vida social i comunitària de les veïnes i veïns.

Marianao Té Cor vol fer del Barri de Marianao de Sant Boi un territori on viure i conviure, construint una comunitat cohesionada i participativa a través del treball en xarxa i la implicació de la ciutadania.


Valors com la Participació, la cohesió social, la interculturalitat, la diversitat, la convivència, la corresponsabilitat i el compromís social són els que ens defineixen.
Aquest mes trobareu….


Marianao a prop de la gent gran

Atreveix-te a jugar al Bingo Sensibilitzador de NEU

Enlluerna’t a la Plaça de la Generalitat

Marianao Té Cor us desitja molt bones festes!