CELEBREM EL DÍA MUNDIAL DE LA SALUT

El passat 7 d´abril MarianaoTéCor  va celebrar el Dia Mundial de la Salut a Can Massallera conjuntament amb altres serveis i associacions gràcies al suport del Departament de Salut Comunitària de l´Ajuntament.

El tema que ens ocupava aquest any era la diabetis i els ciutadans van poder gaudir de diferents tallers, activitats i ponències referents a aquesta malaltia.  Tot i així, la jornada estava oberta a tothom i va esdevenir un espai de relació i coneixement gràcies a la informació que es donava des de les diferents taules de la mostra d´entitats  i mitjançant els microtallers de cuina saludable i d´activitat física.

Els ciutadans van poder conèixer una miqueta més  la fibromialgia, l´alzheimer, el TDAH,  factors de seguretat alimentaria, mites sobre l´alimentació, les malalties de ronyó, l´Ictus… entre d´altres, de la mà de les  associacions que treballen al territori. També van poder prendre´s la tensió arterial i conèixer el seu nivell de glucosa gràcies a la campanya d´hipertensió i glucèmia que va portar a terme durant tot el dia la Creu Roja Local.

Una jornada molt complerta que no només  ens va permetre saber més sobre malalties d´alta incidència de risc per a la salut de les persones sinó conèixer que s´està fent a la nostra comunitat respecte aquestes malalties.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *