Arriba el Projecte Enrenou. Participa!

Després de detectar la manca d´espais de relació per adults i reconèixer el potencial que tenen com a factor protector de la salut, la Comissió de Salut Comunitària centrada en la detecció i prevenció està donant forma a una nova iniciativa.

Es tracta del Projecte Enrenou, activitats doci per adults que pretenen fomentar diversos espais de relació informals que afavoreixen el benestar emocional.

Primerament, ens proposem conèixer els interessos de la gent del barri per posteriorment organitzar espais de trobada que permetin posar en pràctica aquestes aficions de forma conjunta.

Per saber els interessos de la població entre 35 i 60 anys de Marianao hem col·locat unes bústies a diferents comerços i recursos del barri. També es poden fer propostes a través d’aquest breu FORMULARI.

Volem agrair la col·laboració dels comerços i recursos que esteu fent possible aquesta primera fase del projecte: Botiga Entretelas, CAP Montclar, Casal de barri Marianao, Centre Cívic  L’Olivera, Escola Antoni Gaudí, Escola Benviure, Escola Bressol La Mercè, Escola Marianao, Escola Vicente Ferrer, Farmacia Rosa M Gabarró Ballesteros, Fundació Marianao, Garcia Peluestetic, Merceria Multifilm i Pausse Coffee Shop. 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *