Hem celebrat una nova Setmana de la Salut

Aquest any, des de Marianao TéCor hem tornat a celebrar la Setmana de la Salut, al voltant dels dies mundials de la Salut i l’Activitat física, que es commemoren el 6 i el 7 abril.

De l’1 fins l’11 d’abril, s’han organitzat un munt d’activitats que aporten beneficis a la nostra salut física i emocional, gràcies a la col·laboració de molts dels recursos del nostre barri.

Les activitats que s’han realitzat aquesta setmana són molt diverses! S’ha fet un taller de bàsquet amb cadira de rodes amb infants de l’escola Vicente Ferrer, xerrades sobre com afrontar el dol o sobre la prevenció de lesions medul·lars i cerebrals, tallers sobre diversitat afectivosexual i salut sexual, tallers de percussió amb materials reciclats amb la col·laboració de joves de l’Institut Marianao, una jornada de prevenció de malalties cardiovasculars amb un showcooking, un torneig de futbol inclusiu, activitats per famílies en relació a hàbits saludables o psicomotricitat infantil, entre d’altres.

Us deixem algunes fotografies de les activitats:

[metaslider id=1743]

Han col·laborat en l’edició d’enguany: Associació Aramis, Associació Tots Som Santboians, Associació Viure l’Ictus, Can Paulet Percussió, CAP Montclar, C.D. Marianao Poblet, DID Associació, Enrenou, Espai Lúdic, Fundació Cassià Just – Ocioteka, Fundació FC Barcelona, Fundació Marianao, Institut Guttmann, Institut Marianao, Nordic Walking Baix Llobregat, Policia Local de Sant Boi, Sant Boi en Positiu, SRC Benito Menni, UNES Unió Esportiva.