L’assemblea dona el tret de sortida al curs de MarianaoTéCor

El passat 10 d’octubre el Casal de Marianao va acollir la 3a Assemblea del projecte comunitari Marianao TéCor, amb l’assistència de representants d’una quinzena d’entitits i recursos del barri que van poder escoltar i compartir visions sobre els tres eixos del projecte que l’equip comunitari va presentar al llarg de l’acte.

Aquest curs els eixos de treball estaran centrats, en primer lloc, en una avaluació comunitària, amb l’objectiu d’analitzar l’estat del procés comunitari i el seu impacte, com a base per a construir el projectes de futur.

En segon lloc, es van presentar els projectes de curs, alguns continuïtat de projectes ja iniciats, i d’altres nous o amb noves prespectives. En l’àmbit comunitat educadora destaquen els projectes Motiva’t, Lexcit, Patis Oberts i APS i TICs Joves i Gent Gran. En l’espai comunitat saludable es destaquen els projectes EnrenouAnàlisi situació joventut i l’Actualització de la Guia de Recursos. En el darrer àmbit, comunitat i convivència es van destacar els projectes Anem a la plaça!Vídeo comunitari i el treball per aconseguir unes Festes Inclusives.

El tercer element tractat a l’assemblea versava sobre l’estructura i funcionament de les comissions, moment en què es va destacar el funcionament autònom d’algunes subcomissions formades de forma natural en el sí d’alguns àmbits o comissions de treball, i es va anunciar que, en el marc del projectes d’avaluació comunitària que es realitzarà durant el curs, es valorarà l’estructura i funcionalitat de l’actual sistema de comissions i subcomissions. També es va fer esment a la creació i funcionament de l’Espai de relació institucional on recursos de l’administració i entitats professionalitzades es reuneixen amb l’objectiu de seguir donant suport al procés comunitari.

Per acabar l’assembla es va obrir un torn de paraula on es van explicar algunes de les propostes de millora realitzades per l’equip de comunicació, i es van donar a conèixer algunes activitats previstes al llarg del trimestre al barri.

Cap a dos quarts de dues es donava per acabada l’Assemblea, que es tancava amb la fotografia de grup de tots els participants.

Participants a la 3a Assemblea de MarianaoTéCor · ICI