Celebrem la primera Assemblea de 2021

El passat 19 de febrer ens vam trobar a la primera Assemblea de 2021 de Marianao Té Cor, un espai virtual obert a totes les persones que participem al procés comunitari.

En un format d’informatiu, l’Equip Comunitari va fer un repàs de tota la feina desenvolupada durant el 2020, tot i el moment de pandemia i la situació de crisi sanitària i social. També es va posar en comú el moment actual del procés comunitari i, el més important, vam compartir com ens imaginem les properes passes del Marianao Té Cor.

Com a novetats, es va presentar la nova estructura organitzativa per a aquest curs, un canvi a la dinàmica comunitària habitual per tal de fer-la més flexible i dinàmica, adaptada a una realitat canviant i plena d’incerteses. Us deixem una infografia amb aquesta nova estructura.

A més, es va compartir el nou protocol de presentació de propostes d’acció comunitària, una adaptació de l’anterior que respecte els seus principis, però, facilita i agilitza la feina de les comissions, per tal d’adaptar-se al moment actual que estem vivint. A la següent infografía, s’explica com és aquest protocol de presentació de propostes: