El Bingo Sensibilitzador de NEU

NEU és un projecte que té per objectiu sensibilitzar i formar els i les joves en el valor de la interculturalitat per a que ells mateixos/es esdevinguin agents de canvi social. 

En aquest sentit, entenen que és molt important treballar des de i per a la comunitat, com un agent més de canvi social. Per aquest motiu, cada any creen un material per poder exposar a la ciutat i a altres entitats.

L’objectiu és presentar allò treballat i fomentar la reflexió a les persones destinatàries i posar el seu granet de sorra per fer de Sant Boi una ciutat més diversa, inclusiva i cohesionada. 


Els darrers anys han estat reflexionant i treballant sobre la diversitat (origen, gènere, orientació sexual, capacitats físiques i intel·lectuals…), el racisme, el masclisme, i altres temes d’interès social.  

Actualment, els joves del Projecte NEU ens conviden a jugar a la seva nova creació: El  Bingo Sensibilitzador. Una proposta innovadora i creativa que, a través del joc, ens posa davant del mirall fent-nos reflexionar sobre la nostra actitud davant les desigualtats més quotidianes.

Els ajudeu a crear comunitàriament aquest BINGO sobre els prejudicis?