Programació dia a dia

Us podeu inscriure directament al formulari de l'Agència de Salut Pública de Catalunya

 

INSCRIPCIÓ

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Xerrada: Us podeu inscriure al formulari o el mateix dia de l'activitat al lloc i hora d'inici.

Ioga infantil (infants de 6 a 12 anys). Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades. Cal portar roba còmode.

Marxa Nòrdica (només grup d'adults).  Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades. Cal portar roba còmode, calçat esportiu i aigua.

 

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Masterclass de ball i Showcooking (mostra de receptes saludables). Us podeu inscriure al formulari o el mateix dia de l'activitat al lloc i hora d'inici. Obert a tothom. Cal portar roba còmode.

 

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Passejada pel Parc Agrari fins les basses de Can Dimoni: Es una caminada pels camins del Parc Agrari. Us podeu inscriure al formulari o el mateix dia de l'activitat al lloc i hora d'inici.

+ INFORMACIÓ PASSEJADA (i normativa)

Gaudeix del Parc amb Bicicleta: Activitat oberta, no cal inscripció.

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Psicomotricitat per a gent gran: Hi ha dos torns. Es faran exercicis adaptats a les persones participants. Activitat per a Gent Gran amb possibilitats per fer psicomotricitat. Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades. Cal portar roba còmode.

Activitats i berenar saludable per a famílies amb infants de 0 a 6 anys. Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades.

Xerrada "com afrontar l'ansietat"   Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades.

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Ioga infants de 0 a 3 anys (activitat conjunta família-infant): Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades. Cal portar roba còmode.

Activitats infantils saludables. Activitat oberta al carrer. No cal inscripció. Hi haurà un circuit per fer amb patins, patinets o similars (NO Haverboards). També hi haurà una taula informativa sobre hàbits saludables per a les famílies i altres activitats infantils.

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Taller de punt de bosses de "trapillo": No cal tenir coneixements previs. Us podeu inscriure al formulari o el mateix dia de l'activitat al lloc i hora d'inici.

Taller de cuina "com celebrar festes infantils saludables". Part explicativa i part pràctica a la cuina. Imprescindible Inscripció prèvia i places limitades.

Medició de la tensió arterial i de la glucosa (sucre). Activitat oberta, no cal inscripció. Podeu presentar-vos durant l'horari establert.

Jornada del Dia Mundial de la Salut 2018

FORMULARI  INSCRIPCIÓ

Passejada pel barri. Es farà una ruta pel barri saludable i accessible. Us podeu inscriure al formulari o el mateix dia de l'activitat al lloc i hora d'inici. La passejada passarà pel punt de la Flashmob per poder participar. Cal portar roba còmode i aigua.

+ INFORMACIÓ PASSEJADA

FLASHMOB comunitari: Ballarem plegats i farem un vídeo per fer visible la importància de l'activitat física en la nostra salut.