Guia de Recursos

  • Què és la Guia de Recursos?

A continuació presentem la Guia de Recursos de Marianao 2016, que pretén ser una guia útil i oberta a tothom que permeti visibilitzar el potencial del barri i que serveixi com a eina de consulta, tant pels recursos professionals com pels ciutadans, dels recursos, entitats, serveis i projectes que operen al nostre barri.

La idea de fer la guia de recursos sorgeix de la necessitat, per una banda, de conéixer més i millor tot el que es fa al nostre barri i tots els recursos que hi existeixen i, per una altre, de la manca d'informació cap al ciutadà. Aquesta idea sorgeix del treball realitzat pels diferents agents, recursos entitats, etc que participen al procés de MarianaoTéCor.

  • Com s'organitza?

La Guia de Recursos pot consultar-se aplicant 3 filtres diferents, segons la POBLACIÓ DESTINATÀRIA del recurs, segons la FRANJA D'EDAT a la qual s'atèn y segons l'ÀMBIT D'ACTUACIÓ. Podeu consultar-la clickant a cada un dels filtres que teniu a la dreta.

  • Participants

Fins al març de 2016, la guia compta amb la resposta de 79 recursos, tot i que seguirem ampliant amb aquells recursos i projectes que encara no hem pogut incloure i vulguin sumar-se.

Si el teu recurs, projecte o entitat no està a la guia i voleu formar-hi part, no dubteu en respondre a aquest FORMULARI!!

A continuació teniu el llistat dels recursos recollits a la Guia fins al moment.